Albino Bohne Piura Blanco

Ein massiver, artenreicher Trockenwald im Norden Perús, bewässert einzig durch reißende Andenströme und bewirtschaftet von Kleinbauern der Bio-Kooperative Norandino. Ein preisgekrönter Albino-Kakao, der jede deiner Zellen vibrieren und deinen Geist klar und ruhig werden lässt.

Wirkungsaffirmationen 
intensiv, kräftig, bewegend, öffnend, kreativ.

10 products

Filter

Clear all
Sort by
Price
Quantity
Kakao Mischa Kakaoproduktion Kakaobohne

About the Piura Blanco bean

Name : Piura Blanco

Origin : From the villages of Paimas, Puerta Palache and Las Lomas in the valley of San Lorenzo Valley, at the foothills of the Sierra Piura, in the Piura Valley region, Peru.

Tasting Notes : Cherry. Raspberry. Pecan.

Certifications : Organic

Traceability : Complete

Partner : Original Beans

Close

Der Piura Blanco Kakao

Vom Baum in die Tasse

In diesem Video stelle ich dir unseren Piura Blanco Kakao vor.
Aus dem entlegenen Piura Tal im Norden Perús wächst dieser Kakao in Trockenwäldern, bewässert von Andenströmen. Forscher gehen von einer Albino-Mutation aus, welche diesen weißen Kakao hervorgebracht haben soll. Für mich ein ganz besonders wirkungsvoller Kakao.

I was there.

Before I was allowed to visit the cocoa project in the Piura Valley, I immediately noticed this cocoa because of its fruity note and its powerful effect.

During my visit to the site, I realized again what it was that captivated me about Piura Cocoa.

You can read about what it was like when he came to us in my blog. Have fun reading and being amazed!